Máte aktivovaný slevový kupón "CZ24NIK041". 
Zobrazují se Vám speciální ceny a slevy určené jen pro Vás. Zrušit slevový kupón můžete x
  • 2024 SK Brusno   
    Dvoulůžkový pokoj, hotel Poľana 4*,
    Základní cena včetně plné penze

    • 08.12.2024 - 14.12.2024 (7 dnů)
      12.990 Kč za osobu
      Sleva: -37%
      Vybrat termín  
      «

Program zájezdu:


V klidném zalesněném údolí potoka Brusnianka leží, na úpatí majestátních štítů Nízkých Tater, lázně Brusno. Vody obsahující hydrogenuhličitan, síran, vápno a hořčík z minerálních pramenů byly objeveny v roce 1829. Úspěšně se používají při léčbě onemocnění trávicího traktu, metabolismu a krevního oběhu. Základem léčby jsou pitné kúry v souvislosti s vodoléčbou, elektroléčbou, rehabilitačními cvičeními a masážemi. Největším lákadlem letoviska je však čistý vzduch, ticho a nádherná krajina s krásným výhledem na nedaleké štíty Nízkých Tater.

1.den:
Ubytování je zajištěno v 4* hotelu Poľana v idylickém lázeňském městě Brusno. Poté, co se ubytujete v hotelových pokojích, máte možnost ještě před večeří absolvovat procházku po okolí hotelu.

2.den:
Po vydatné snídani formou bufetu můžete absolvovat vstupní prohlídku s odborným zdravotnickým personálem, který pro Vás připravil vhodné lázeňské procedury pro zpříjemnění Vašeho lázeňského pobytu. Oběd. Závěrem dne se podává večeře.

3.den:
Snídaně, následují 3 lázeňské procedury, oběd. Večeře.

4.den:
Po snídani formou bohatého bufetu Vás čekají 2 lázeňské procedury. Nechte se hýčkat odborným personálem a užijte si klidný den. Oběd. Večeře.

5.den:
Snídaně, následují 2 lázeňské procedury, oběd. Večeře.

6.den:
Po snídani formou bohatého bufetu Vás čekají 3 lázeňské procedury. Nechte se hýčkat odborným personálem a užijte si klidný den. Oběd. Večeře.

7.den:
Po výtečné snídani se rozloučíte s hotelem a čeká Vás cesta zpět domů.


Důležité: Pro tento zájezd potřebujete platný občanský průkaz nebo cestovní pas. Při skupině cestujících s alespoň 25 osobami je k dispozici průvodce NIKAL.

Cena zájezdu zahrnuje:

  • 6 nocí ve 4* hotelu Poľana ve dvoulůžkovém pokoji
  • Plnou penzi
  • 10 lázeňských procedur
  • Zdarma: Tankovací karta při vlastní dopravě (v hodnotě 300 Kč / osoba)


10 lázeňských procedur:

  • Po dobrovolné vstupní prohlídce Vám, na základě Vašich potřeb, odborný zdravotnický personál předepíše individuální plán procedur, které absolvujete během pobytu.




Příklad pokoje


Restaurace