Máte aktivovaný slevový kupón "CZ24NIK041". 
Zobrazují se Vám speciální ceny a slevy určené jen pro Vás. Zrušit slevový kupón můžete x
  • 2024 Slovensko Trenčianske Teplice   
    Dvoulůžkový pokoj, hotel Most Slávy 3*,
    Základní cena 3* hotely

    • 15.12.2024 - 21.12.2024 (7 dnů)
      8.990 Kč za osobu
      Sleva: -50%
      Vybrat termín  
      «

Program zájezdu:


Toto nádherné městečko obklopené kopci Strážovských vrchů se nachází v západním Slovensku. Díky léčivým termálním pramenům patří Trenčianske Teplice k nejvyhledávanějším a nejstarším lázním Slovenska. Díky jedinečnému umístění lázní u horkého pramenu jsou lázně známy také jako „perla Karpat“. Trenčianske Teplice se staly známými také díky populárnímu filmovému festivalu Art film. Během více než desetileté historie festivalu lázně přivítaly hvězdy jako Franco Nero, Gina Lollobrigita, Geraldine Chaplin, Annie Giradot, Sophia Loren, Ornella Muti, Jean Paul Belmondo. Stejně tak bezpočet dalších populárních herců z České republiky a Slovenska.

1. den:
Jízda moderním NIKAL autobusem ve vybraných termínech nebo vlastní dopravou do Vašeho 3* hotelu Most Slávy v centru Trenčianských Teplíc. Po ubytování v krásných hotelových pokojích (od 14:00) si můžete užít například krátkou procházku po lázeňském městě či okolní krajině. Večeře v hotelu.

2. den:
Snídaně, oběd, rozpis procedur, možnost dobrovolné konzultace se zdravotnickým personálem. Odpoledne můžete absolvovat prohlídku města. Večeře.

3. den:
Snídaně, oběd, 3 léčebné procedury, Večeře.

4. den:
Snídaně, oběd, 2 léčebné procedury, Večeře.

5. den:
Snídaně, oběd, 2 léčebné procedury, večeře.

6. den:
Snídaně, oběd, 3 léčebné procedury. Večeře.

7. den:
Po bohaté snídani formou bufetu se rozloučíte s hotelem a vydáte se na zpáteční cestu domů. Na cestu obdržíte obědový balíček.


Důležité: Pro tento zájezd potřebujete platný občanský průkaz nebo cestovní pas. Při skupině cestujících s alespoň 25 osobami je k dispozici průvodce NIKAL. O možnosti volitelných výletů vás informuje průvodce na místě. (není zahrnuto v ceně)

Cena zájezdu zahrnuje:

  • 6 nocí v 3* hotelu Most Slávy ve dvoulůžkovém pokoji
  • Plnou penzi
  • 10 lázeňských procedur
  • Zdarma: Autobusová doprava ve vybraných termínech
  • Zdarma: Tankovací karta při vlastní dopravě (v hodnotě 300 Kč / osoba)


10 lázeňských procedur:

  • Po dobrovolné vstupní prohlídce Vám, na základě Vašich potřeb, odborný zdravotnický personál předepíše individuální plán procedur, které absolvujete během pobytu.




Hotel Most Slávy 3*


Příklad pokoje