
-
2025 Slovensko Trenčianske Teplicehotel Most Slávy, Dvoulůžkový pokoj,
Základní cena vč. ubytování, snídaně a 10 procedur
-
Vybrat termín«
-
Vybrat termín«23.02.2025 - 01.03.2025 (7 dnů)11.980 Kč za osobuSleva: -40%
-
02.03.2025 - 08.03.2025 (7 dnů)12.480 Kč za osobuSleva: -39%
-
09.03.2025 - 15.03.2025 (7 dnů)12.980 Kč za osobuSleva: -37%
-
22.06.2025 - 28.06.2025 (7 dnů)16.580 Kč za osobuSleva: -31%
-
Toto nádherné městečko obklopené kopci Strážovských
vrchů se nachází v západním Slovensku. Díky léčivým
termálním pramenům patří Trenčianske Teplice k nejvyhledávanějším
a nejstarším lázním Slovenska. Díky jedinečnému
umístění lázní u horkého pramenu jsou lázně
známy také jako „perla Karpat“.
Trenčianske Teplice se staly známými také díky populárnímu
filmovému festivalu Art film. Během
více než desetileté
historie festivalu lázně přivítaly hvězdy jako Franco
Nero, Gina Lollobrigita, Geraldine Chaplin, Annie Giradot,
Sophia Loren, Ornella Muti, Jean Paul Belmondo.
Stejně tak bezpočet dalších populárních herců z České
republiky a Slovenska.
1. den:
Jízda moderním NIKAL autobusem ve vybraných termínech nebo vlastní dopravou do Vašeho 3* hotelu Most Slávy
v centru Trenčianských Teplíc. Po ubytování v krásných hotelových
pokojích (od 14:00) si můžete užít například krátkou procházku po
lázeňském městě či okolní krajině. Večeře v hotelu.
2. den:
Snídaně, oběd, rozpis procedur, možnost dobrovolné konzultace se
zdravotnickým personálem. Odpoledne můžete absolvovat prohlídku
města. Večeře.
3. den:
Snídaně, oběd, 3 léčebné procedury, Večeře.
4. den:
Snídaně, oběd, 2 léčebné procedury, Večeře.
5. den:
Snídaně, oběd, 2 léčebné procedury, večeře.
6. den:
Snídaně, oběd, 3 léčebné procedury. Večeře.
7. den:
Po bohaté snídani formou bufetu se rozloučíte s hotelem a vydáte se
na zpáteční cestu domů. Na cestu obdržíte obědový balíček.
Důležité: Pro tento zájezd potřebujete platný občanský průkaz nebo cestovní pas. Při skupině cestujících s alespoň 25 osobami je k dispozici průvodce NIKAL.
O možnosti volitelných výletů vás informuje průvodce na místě. (není zahrnuto v ceně)
- 6 nocí v 3* hotelu Most Slávy ve dvoulůžkovém pokoji
- Plnou penzi
- 10 lázeňských procedur
- Zdarma: Autobusová doprava ve vybraných termínech
- Zdarma: Tankovací karta při vlastní dopravě (v hodnotě 300 Kč / osoba)
- Po dobrovolné vstupní prohlídce Vám, na základě Vašich potřeb, odborný zdravotnický personál předepíše individuální plán procedur, které absolvujete během pobytu.

Hotel Most Slávy 3*

Příklad pokoje












Užitečné informace o SLOVENSKU
Slovensko, malebná země ve střední Evropě, je známé svými nádhernými horami, historickými hrady a bohatou lidovou tradicí. Turisté sem přijíždějí, aby si užili krásy Vysokých Tater, malebné vesnice a termální lázně. Slovensko nabízí kombinaci přírodních krás, kulturních památek a moderního městského života, kde se setkává tradiční pohostinnost s moderními službami a atrakcemi.
PRAKTICKÉ INFORMACE
Měna
euro (EUR)
1 € = 24,50 Kč (přibližně)
Platby kartou jsou běžné a dostupné ve většině obchodů, restaurací a hotelů. Doporučujeme mít i hotovost pro menší podniky nebo venkovské oblasti.
Časové pásmo
UTC +1 hodina (středoevropský čas), +2 hodiny během letního času
Rozdíl oproti České republice: žádný v zimě, +1 hodina v létě
Telekomunikace
Směrové číslo Slovenska je +421
Wi-Fi je široce dostupná, zejména ve městech, hotelech a kavárnách. Pro dlouhodobý pobyt doporučujeme zakoupit lokální SIM kartu.
Elektřina
Zástrčky typu C a E
Elektrické napětí je 230 V, frekvence 50 Hz. Stejné zástrčky jako v České republice, adaptér není potřeba.
JÍDLO A PITÍ
Slovenská kuchyně je známá svými sytými a chutnými pokrmy. Typická jídla jsou často založena na jednoduchých a dostupných surovinách, jako jsou brambory, zelí a mléčné výrobky. Slovenské speciality odrážejí tradiční venkovský život a pohostinnost.
Bryndzové halušky
tradiční jídlo z bramborových halušek s ovčí bryndzou a opečenou slaninou
Kapor na Vánoce
tradiční smažený kapr podávaný s bramborovým salátem, typický pro vánoční večeři
Žinčica
tradiční kyselý mléčný nápoj, často podávaný k haluškám
Lokše
tenké bramborové placky, které se podávají s husími játry nebo jako příloha k husímu masu
Segedínský guláš
guláš z vepřového masa a kysaného zelí, podávaný s knedlíky
Trdelník
sladké kynuté pečivo, obalované v cukru a oříšcích, pečené na otevřeném ohni
Korbáčik
uzený sýr ve formě provázků, často podávaný jako občerstvení k pivu
Kapustnica
tradiční zelňačka s klobásou, sušenými houbami a dalšími ingrediencemi, typická zejména v zimním období
Slovenské pivo
různé druhy piv, které jsou oblíbené po celé zemi, podávané k tradičním pokrmům
Slovenská kuchyně je jednoduchá a chutná, ideální pro ty, kteří mají rádi sytá jídla.