Máte aktivovaný slevový kupón "CZ24NIK041". 
Zobrazují se Vám speciální ceny a slevy určené jen pro Vás. Zrušit slevový kupón můžete x
  • 2024 Kuba     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Prahy,
    Základní cena 4* hotely včetně snídaně

    • 27.11.2024 - 08.12.2024 (12 dnů)
      66.180 Kč za osobu
      Sleva: -23%
      Vybrat termín  
      «
  • 2024 Kuba     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Vídně,
    Základní cena 4* hotely včetně snídaně

    • 27.11.2024 - 08.12.2024 (12 dnů)
      64.780 Kč za osobu
      Sleva: -23%
      Vybrat termín  
      «

Program zájezdu:


1. den: Příjezd do Havany
Odpoledne odletíte z Prahy / Vídně a večer pohodlně přistanete v Havaně. Po vstupních formalitách Vás náš průvodce pozdraví na letišti a zavede do našeho hotelu v Havaně. Večeře v hotelu. Parkování na letišti v Praze / Vídni za vás zajistíme. Nutné nahlásit při rezervaci.

2. den: Prohlídka Havany - City Tour
Po snídani se k nám připojíte na naší Havana City Tour. Navštívíme náměstí Revoluce, Malecon Boulevard, University, Hotel Nacional de Cuba a Capitol. Pokračovat budeme pěšky Starou Havanou podél čtyř slavných náměstí, Plaza San Francisco, Plaza Vieja, Plaza de Armas a Parque Central. Žádná návštěva Havany by samozřejmě neměla skončit bez návštěvy slavného baru Hemingway. Stejně tak je v našem programu slavná Fort El Morro, odkud budete mít krásný výhled na nábřeží. Večer v rámci Balíčku kultury navštívíme jednu ze slavných show Tropicana, na kterou Vás zaveze jedno ze slavných vozidel 50. let, pro které je Havana tak známá.

3. den: Vinales - domov doutníků
Dnes po snídani máte volný den. Případně se k nám můžete připojit na výlet do domova slavných kubánských doutníků. Cestou do krasového údolí Vinales se zastavujeme v hotelu Los Jazmines, odkud je nádherný výhled. Před tím, než se vydáme do indiánské jeskyně, samozřejmě navštívíme továrnu na doutníky. Pěšky procházíme jeskyní, která končí u podzemní řeky. Odtud pokračujeme na člunech a pozveme Vás na typický kreolský oběd. Návrat do Havany a přenocování v našem hotelu.

4. den: Cienfuegos - perla jihu
Po snídani opustíme Havanu a vydáme se na Cienfuegos. Cestou se zastavujeme u Finca Touristica. Po příjezdu půjdeme nejdříve na prohlídku města se zajímavostmi, které nabízí tato perla jihu. Součástí programu je posezení v Parque Marti a návštěva Palacio del Valle - architektonický klenot Kuby (zvenku). Přenocování v Cienfuegosu s večeří v bungalovu.

5. den: Trinidad
Dnes máte volný den! Po snídani budete mít možnost se k nám přidat na výlet do Trinidadu (součástí Balíčku výletů). Přijedeme do Trinidadu a navštívíme mimo jiné slavnou Finku Manaca Iznaga, zastavíme se na vyhlídce Valle de San Luis, navštívíme hrnčířskou hlínu a projdeme starou část Trinidadu s Plaza Mayor a Plaza Real del Jigüe. Rovněž se zastavíme v baru Canchanchara, kde se podává osvěžující medový koktejl. Před návratem do hotelu se v místní restauraci podává oběd. Večeře v hotelu.

6. -10. den: Santa Clara
Po snídani pokračujeme do Santa Clara, kde navštívíme Revulotions Square a Che monument. Neměli byste si nechat ujít návštěvu ozbrojeného vlaku, dříve než budete pokračovat do našeho plážovém hotelu v Cayo Santa Maria. Zde strávíte následujících 5 nocí s programem Ultra All Inclusive a budete si naplno užívát kubánský život.

11. den: Zpáteční cesta
Bohužel dnes je již čas se rozloučit s největším karibským ostrovem! Podle času Vašeho odletu Vás náš autobus odveze zpět na letiště Havana (při objednaném Balíčku transportů), odkud si můžete užít noční let domů.

12. den: Přílet do Prahy / Vídně:
Po příletu přijedete domů uvolněni a omlazeni, s nezapomenutelnými dojmy na celý život. Doufáme, že jste s námi Kubu poznali co nejvíce.


Důležité: Na tuto cestu potřebujete platný cestovní pas, který musí být platný ještě alespoň 6 měsíců po zahájení zpáteční cesty! Budete potřebovat vízum. Víza nejsou zajišťovány ze strany CK Nikal, každý klient si je musí individuálně vyřídit.

Cena nezahrnuje: Možné místní a pobytové taxy v hotelu. Osobní náklady. Další vstupy a výlety nad rámec programu. Případné spropitné pro řidiče a místního průvodce.
     
Poznámka:Změny v oblasti letu, hotelů a programu nejsou plánovány, zůstávají však vyhrazeny. Realizace zájezdu je podmíněna dosažením minimálního počtu 30 účastníků. O zrušení zájezdu z důvodu nedosažení minimálního počtu účastníků bude zákazník informován nejpozději 5 týdnů před jeho zahájením. Při zrušení zájezdu z důvodu nedosažení minimálního počtu účastníků, nemá zákazník právo na náhradu nákladů, které v souvislosti s plánovaným zájezdem vynaložil (například samostatně zakoupené letenky).

Cena zájezdu zahrnuje:

  • 5 nocí ve vybraných TOP hotelech na zájezdu
  • 5 nocí v hotelu Roc Casa del Mar s ultra all inclusive
  • 10 x snídaně formou bufetu v hotelu
  • 5 x večeře během okružní cesty
  • 5 x jídla Ultra All Inclusive
    zdarma parkování na letišti v Praze / Vídni (nutné nahlásit při rezervaci)
  • Okružní zájezd podle programu v moderním, klimatizovaném autobusu
  • Česky mluvící NIKAL průvodce a místní průvodce


3 výlety v ceně:

  • Havana - Citytour
  • Cienfuegos - Perla jihu!
  • Santa Clara




Capitol v Havaně


Trinidad


Místní pláž