Máte aktivovaný slevový kupón "CZ24NIK072". 
Zobrazují se Vám speciální ceny a slevy určené jen pro Vás. Zrušit slevový kupón můžete x
  • 2024 Kuba     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Prahy,
    Základní cena 4* hotely včetně snídaně

    • 27.11.2024 - 08.12.2024 (12 dnů)
      66.180 Kč za osobu
      Sleva: -23%
      Vybrat termín  
      «
  • 2024 Kuba     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Vídně,
    Základní cena 4* hotely včetně snídaně

    • 27.11.2024 - 08.12.2024 (12 dnů)
      64.780 Kč za osobu
      Sleva: -23%
      Vybrat termín  
      «

Program zájezdu:


1. den: Příjezd do Havany
Odpoledne odletíte z Prahy / Vídně a večer pohodlně přistanete v Havaně. Po vstupních formalitách Vás náš průvodce pozdraví na letišti a zavede do našeho hotelu v Havaně. Večeře v hotelu. Parkování na letišti v Praze / Vídni za Vás zajistíme. Nutné nahlásit při rezervaci.

2. den: Prohlídka Havany - City Tour
Po snídani se k nám připojíte na naší Havana City Tour. Navštívíme náměstí Revoluce, Malecon Boulevard, University, Hotel Nacional de Cuba a Capitol. Pokračovat budeme pěšky Starou Havanou podél čtyř slavných náměstí, Plaza San Francisco, Plaza Vieja, Plaza de Armas a Parque Central. Žádná návštěva Havany by samozřejmě neměla skončit bez návštěvy slavného baru Hemingway. Stejně tak je v našem programu slavná Fort El Morro, odkud budete mít krásný výhled na nábřeží. Večer navštívíme jednu ze slavných show Tropicana (v rámci kulturního balíčku), na kterou Vás zaveze jedno ze slavných vozidel 50. let, pro které je Havana tak známá.

3. den: Vinales - domov doutníků
Dnes po snídani máte volný den. Případně se k nám můžete připojit na výlet do domova slavných kubánských doutníků (v rámci kulturního balíčku). Cestou do krasového údolí Vinales se zastavujeme v hotelu Los Jazmines, odkud je nádherný výhled. Před tím, než se vydáme do indiánské jeskyně, samozřejmě navštívíme továrnu na doutníky. Pěšky procházíme jeskyní, která končí u podzemní řeky. Odtud pokračujeme na člunech a pozveme Vás na typický kreolský oběd. Návrat do Havany a přenocování v našem hotelu.

4. den: Cienfuegos - perla jihu
Po snídani opustíme Havanu a vydáme se na Cienfuegos. Cestou se zastavujeme u Finca Touristica. Po příjezdu půjdeme nejdříve na prohlídku města se zajímavostmi, které nabízí tato perla jihu. Součástí programu je posezení v Parque Marti a návštěva Palacio del Valle - architektonický klenot Kuby (zvenku). Přenocování a večeře v hotelu.

5. den: Trinidad
Dnes máte volný den! Nebo máte možnost v rámci kulturního balíčku se k nám po snídani k nám přidat na výlet do Trinidadu. Přijedeme do Trinidadu a navštívíme mimo jiné slavnou Finku Manaca Iznaga, zastavíme se na vyhlídce Valle de San Luis, navštívíme hrnčířskou hlínu a projdeme starou část Trinidadu s Plaza Mayor a Plaza Real del Jigüe. Rovněž se zastavíme v baru Canchanchara, kde se podává osvěžující medový koktejl. Před návratem do hotelu se v místní restauraci podává oběd. Večeře v hotelu.

6. -10. den: Santa Clara
Po snídani pokračujeme do Santa Clara, kde navštívíme Revulotions Square a Che monument. Neměli byste si nechat ujít návštěvu ozbrojeného vlaku, dříve než budete pokračovat do našeho plážovém hotelu v Cayo Santa Maria. Zde strávíte následujících 5 nocí s programem Ultra All Inclusive a budete si naplno užívát kubánský život.

11. den: Zpáteční cesta
Bohužel dnes je již čas se rozloučit s největším karibským ostrovem! Podle času Vašeho odletu Vás náš autobus odveze zpět na letiště Havana, odkud si můžete užít noční let domů.

12. den: Přílet do Prahy / Vídně:
Po příletu přijedete domů uvolněni, s nezapomenutelnými dojmy na celý život. Doufáme, že jste s námi Kubu poznali co nejvíce.


Důležité: Na tuto cestu potřebujete platný cestovní pas, který musí být platný ještě alespoň 6 měsíců po zahájení zpáteční cesty! Dále budete potřebovat vízum. Víza nejsou zajišťována ze strany CK Nikal, každý klient si je musí individuálně vyřídit na vlastní náklady.

Cena nezahrnuje: Možné místní a pobytové taxy v hotelu. Osobní náklady. Další vstupy a výlety nad rámec programu. Případné spropitné pro řidiče a místního průvodce. Cestovní pojištění.
     
Poznámka: Změny v oblasti letu, hotelů a programu nejsou plánovány, zůstávají však vyhrazeny. Realizace zájezdu je podmíněna dosažením minimálního počtu 30 účastníků. O zrušení zájezdu z důvodu nedosažení minimálního počtu účastníků bude zákazník informován nejpozději 5 týdnů před jeho zahájením. Při zrušení zájezdu z důvodu nedosažení minimálního počtu účastníků, nemá zákazník právo na náhradu nákladů, které v souvislosti s plánovaným zájezdem vynaložil (například samostatně zakoupené letenky).

Cena zájezdu zahrnuje:

  • 5 nocí ve vybraných hotelech během okružní cesty
  • 5 nocí v hotelu Roc Casa del Mar s ultra all inclusive
  • 10 x snídaně formou bufetu v hotelu
  • 5 x večeře během okružní cesty
  • 5 x jídla Ultra All Inclusive
  • Okružní zájezd podle programu v moderním, klimatizovaném autobusu
  • Česky mluvící NIKAL průvodce a místní průvodce   
  • Zdarma parkování na letišti v Praze / Vídni (nutné nahlásit při rezervaci)   


Doporučujeme:

  • Kulturní balíček: Tropicana Show v Havaně (2. den), Vinales - Domov doutníků (3. den), Trinidad (5. den)
  • Komplexní cestovní pojištění


3 výlety v ceně:

  • Havana - Citytour
  • Cienfuegos - Perla jihu!
  • Santa Clara



Capitol v Havaně


Trinidad


Místní pláž