Máte aktivovaný slevový kupón "CZ24NIK041". 
Zobrazují se Vám speciální ceny a slevy určené jen pro Vás. Zrušit slevový kupón můžete x
  • 2024 USA Západní pobřeží     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Prahy,
    Základní cena vč. snídaně a ubytování

    • 18.09.2024 - 01.10.2024 (14 dnů)
      86.980 Kč za osobu
      Sleva: -20%
      Vybrat termín  
      «
  • 2024 USA Západní pobřeží     
    Dvoulůžkový pokoj s balíčkem transportů z Vídně,
    Základní cena vč. snídaně a ubytování

    • 18.09.2024 - 01.10.2024 (14 dnů)
      85.980 Kč za osobu
      Sleva: -20%
      Vybrat termín  
      «

Program zájezdu:


1. den: Přílet do Los Angeles!
Dopoledne odletí váš let z Prahy - Vídně do Los Angeles. Po vyřízení příjezdových formalit vás přivítá náš průvodce a dopraví vás do našeho hotelu. Parkování na letišti v Praze / Vídni za vás zajistíme. Nutné nahlásit při rezervaci.

2. den: Los Angeles Citytour - Laughlin!
Po snídani začínáme naši půldenní prohlídku Los Angeles. Tato prohlídka nabízí vrcholy jako Beverly Hills, Hollywood Boulevard a Downtown. Navštívíme Chinese Theater, projdeme po Chodníku slávy a objevíme pulzující energii města. Zastavíme se také v Bagdad Café a poté pokračujeme do Laughlinu (Mini Las Vegas).

3. den: Laughlin - Grand Canyon - Flagstaff
Po snídani se vydáme směrem k Grand Canyonu přes Kingman. Poté budeme pokračovat do Seligmanu, malého města, které si zachovalo krásu staré Route 66. Odpoledne se dostaneme k Grand Canyonu s několika fotostopy u řeky Colorado a v Painted Desert. Přenocování v Flagstaffu.

4. den: Flagstaff - Monument Valley - Lake Powell - Kanab
Po snídani vyrazíme směrem k Monument Valley. Zastavíme se v návštěvnickém centru u vstupu do parku, kde si můžete vychutnat úchvatný výhled na Mittens a Merrick Butte. Poté pokračujeme směrem k jezeru Powell. Volitelně: Možnost zúčastnit se letu nad jezerem Powell. Zastavíme se u mocné přehrady Glen-Canyon, druhé nejvyšší betonové obloukové přehrady v Americe. Odtud si můžete vychutnat pohled na úchvatné jezero Powell, kde křišťálově modrá voda plácá o vysoké červené skalní stěny soutěsky. Přenocování v Kanab.

5. den: Kanab - Bryce - Las Vegas
Po snídani pokračuje cesta do Utahu. Navštívíme Bryce Canyon, 24 km velký přírodní amfiteátr, kde procházka mezi pestrým světem pískovcových věží a vrcholků okouzlí vaše oči. Odpoledne pokračujeme do Las Vegas. Večer máte možnost zúčastnit se našeho výletu "Las Vegas při nočním osvětlení" (kulturní balíček). Přenocování v Las Vegas.

6. den: Las Vegas - Valley of Fire
Dnešní den máte volný, abyste si mohli užít mnoho atrakcí, které Las Vegas nabízí. Kromě prvotřídních nákupních možností, rušných kasin a broadwayských představení můžete také jednoduše procházet po slavném Las Vegas Strip a užívat si úchvatné památky nebo nakupovat do vyčerpání v butikových obchodech. Volitelně dnes podnikneme výlet do Valley of Fire (zahrnuto v kulturním balíčku). Přenocování v Las Vegas.

7. den: Las Vegas - Death Valley - Bakersfield
Odjezd na průjezd "Death Valley" s nádhernými výhledy na jedno z nejteplejších míst na Zemi. Zastavte se na Ranči Furnace Creek. Pokračujte v cestě do Bakersfieldu, kde přenocujete.

8. den: Bakersfield - Sequoia a Kings - Modesto
Odjezd k návštěvě Národního parku Sequoia, jednoho z nejkrásnějších v Kalifornii. Odpoledne pokračujeme do Modesta nebo Mercedu na přenocování.

9. den: Modesto - San Francisco
Po snídani se vydáme do San Francisca. Provedeme vás po městě - centrum, Union Square, Chinatown, Nob Hill a Russian Hill, Golden Gate Park, Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf. V rámci kulturního balíčku máte k dispozici 2 výlety: 1. Plavba trajektem na Alcatraz. 2. San Francisco v noci. Přenocování v oblasti San Francisca.

10. den: San Francisco - pobřeží Tichého oceánu - Santa Maria
Dnes ráno opouštíme San Francisco a vyrážíme směrem k poloostrovu Monterey, který je známý svými nádhernými domy a krásnými plážemi. Navštivte Fisherman's Wharf a slavnou Cannery Row v Monterey. Poté se podíváme do okouzlujícího města Carmel-by-the-Sea, které je známé svými malebnými domy, vyhlášenými uměleckými galeriemi a unikátními obchody. Odpoledne pokračujeme v cestě do Lompoc-Santa Maria, kde strávíme noc.

11. den: Santa Maria - Santa Barbara - Malibu Beach - Santa Monica - Los Angeles
Odjezd do Santa Barbary, kde palmami lemované promenády sahají až k bílým písečným plážím. Odpoledne pokračujeme v cestě do Los Angeles přes pláž Malibu. Zastavíme se v Santa Monice a navštívíme nádherný molo a Third Street Promenade. Přenocování v Los Angeles.

12. den: Los Angeles
Dnes máte volný den na vlastní objevování Los Angeles. Můžete si vychutnat město sami nebo se můžete zúčastnit naší celodenní exkurze do San Diega (v ceně kulturního balíčku).

13. den: Los Angeles - návrat
Užijte si poslední hodiny ve Spojených státech dle svého uvážení. Brzy odpoledne vás náš autobus přepraví na letiště, odkud budete nastupovat na noční let do Prahy - Vídně.

14. den: Přílet do Evropy
Na palubě nočního letu z L.A. do Prahy - Vídně si odpočiňte a uvolněte se, abyste se ráno v "Starém světě" cítili dobře vyspaní a uvolnění, s nezapomenutelnými dojmy a vzpomínkami.

Důležité:
Požaduje se platný cestovní pas s platností nejméně 6 měsíců od data zpátečního letu. Pro vstup do USA je také vyžadován formulář ESTA (Electronic System for Travel Authorization).

Cena nezahrnuje: Možné místní a pobytové taxy v hotelu. Osobní náklady. Spropitné pro řidiče a místního průvodce cca 55 USD na osobu a pobyt. Další vstupy a výlety nad rámec programu. Obědy a večeře. 



Cena zájezdu zahrnuje:

  • Let z Prahy/Vídně do Los Angeles
  • zavazadlo do 20 kg na osobu
  • příruční zavazadlo do 8 kg (rozměry 20x40x50 cm) na osobu
  • Všechny transfery z letiště do hotelu a zpět na letiště
  • ZDARMA! Parkování osobního automobilu na letišti po celou dobu trvání zájezdu (nahlásit při rezervaci)
  • 12 nocí v hotelech střední třídy během celého zájezdu
  • 12 snídaní v hotelu
  • Během celého zájezdu je vám k dispozici česky mluvící průvodce

8 výletů v ceně:

  • Los Angeles Citytour
  • Grand Canyon
  • Monument Valley
  • Bryce Canyon
  • Death Valley
  • Sequoia-Nationalparks
  • San Francisco City Tour
  • Monterey

Doporučujeme:

  • Kulturní balíček: Noční Las Vegas, Valley of Fire, Alcatraz, Noční San Francisco, San Diego




San Francisco


Santa Monica


Las Vegas